Zone images missing

Forum for questions and support relating to the 1.25.x releases only.
Post Reply
CrAz1cRaCk3r
Posts: 2
Joined: Sun Mar 18, 2012 8:03 pm

Zone images missing

Post by CrAz1cRaCk3r » Mon Mar 19, 2012 10:09 pm

Hi All!

Great Product! When I go to view/set the zones, I get a Red X in IE and a blank image in Mozilla. The logs show that "Zones3.jpg" is missing.

Downloaded and installed the most recent edition yesterday on my Ubuntu 12. All updates have been applied...reinstalled Zoneminder. Problem still exists.

Intel Classic MB w/icore3 processor. Have 7 ip cameras configured. All default "all" zones show no image and give an error when you go to the zones viewer page.

Any Ideas on where the issue might be or related to?

Thanks!

Cc

CrAz1cRaCk3r
Posts: 2
Joined: Sun Mar 18, 2012 8:03 pm

Re: Zone images missing

Post by CrAz1cRaCk3r » Tue Mar 20, 2012 6:08 pm

Update. The Zones1,2,3,4,5,6,7,8.jpg files are not populating into the usr/share/src/zm/images folder. The error.log says it is an access error, but the file(s) are simply not there genertaing the access denied errror.

Thanks,

Cc

moorsey
Posts: 51
Joined: Sun Jan 03, 2010 8:56 am

Re: Zone images missing

Post by moorsey » Wed Mar 21, 2012 9:04 am

Zoneminder may not have access to the folder, I had the same red x issue and this was my problem.

Try:

sudo chmod 777 -R -v /usr/share/src/zm/images

Disclaimer, 777 is full access and may not be the most secure way of doing things

-R is recursive, it will apply the permissions to everything below the path you specify, so be careful

-v gives output from the command and will show what it has changed

koolb
Posts: 14
Joined: Tue Oct 04, 2011 3:30 am

Re: Zone images missing

Post by koolb » Thu Apr 05, 2012 5:01 am

I had to change my password from MD5/hash to plain...but I have been messing around with the zm_user.cpp code...not sure if it will help but worth a try...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests