Need help with audio issue with ffmpeg

Forum for questions and support relating to the 1.32.x releases only.
Post Reply
RockUser
Posts: 7
Joined: Sun Jan 05, 2020 6:43 am

Need help with audio issue with ffmpeg

Post by RockUser » Wed Jan 15, 2020 10:13 am

Hello all. I am running zoneminder version 1.32.3. I have a camera that can record audio and when I view it through something like VLC the audio comes though just fine, but when I review the recordings the audio is not there. I know zoneminder doesn't support audio in its live view but it's not in the recordings either. I am using ffmpeg with h264 passthrough and I have the include audio box ticked in the options menu.
I was wondering if anyone had any advice where to try and fix this problem.
Thank you.

User avatar
iconnor
Posts: 924
Joined: Fri Oct 29, 2010 1:43 am
Location: Toronto
Contact:

Re: Need help with audio issue with ffmpeg

Post by iconnor » Thu Jan 16, 2020 12:05 am

Please update to latest master.

I fixed a lot of problems related to recording audio.

RockUser
Posts: 7
Joined: Sun Jan 05, 2020 6:43 am

Re: Need help with audio issue with ffmpeg

Post by RockUser » Thu Jan 16, 2020 11:30 am

Thank you for the reply. I'm still a noob with zoneminder though, Did you mean for me to upgrade to version 1.33?

User avatar
iconnor
Posts: 924
Joined: Fri Oct 29, 2010 1:43 am
Location: Toronto
Contact:

Re: Need help with audio issue with ffmpeg

Post by iconnor » Fri Jan 17, 2020 3:43 pm

Yes, although now we have 1.34.0

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest