Loftek: No pictures with ActiveX settings for IE browser

Post here to indicate any hardware you have used and which is known to work with ZoneMinder. Not for questions.
powerlife2000
Posts: 3
Joined: Mon Mar 26, 2012 2:39 pm

Loftek: No pictures with ActiveX settings for IE browser

Postby powerlife2000 » Mon Mar 26, 2012 2:47 pm

Is there anyone who used Loftek sentinel D1 IP camera?
This is my first time to use ie browser to connect the IP camera, but then I found no image displayed? I do not know where is something wrong?

tcpipfddi
Posts: 2
Joined: Fri Mar 09, 2012 1:01 pm

Re: Loftek: No pictures with ActiveX settings for IE browser

Postby tcpipfddi » Tue Mar 27, 2012 2:48 am

See if Mozilla Firefox works correctly, if so, you probably need to install and activate Cambozola in your ZM installation

Refer to

-> http://www.zoneminder.com/sites/zonemin ... ozola.jar#
-> http://www.zoneminder.com/wiki/index.ph ... dow_etc.3F

powerlife2000
Posts: 3
Joined: Mon Mar 26, 2012 2:39 pm

Re: Loftek: No pictures with ActiveX settings for IE browser

Postby powerlife2000 » Tue Apr 03, 2012 5:52 am

tcpipfddi wrote:See if Mozilla Firefox works correctly, if so, you probably need to install and activate Cambozola in your ZM installation

Refer to

-> http://www.zoneminder.com/sites/zonemin ... ozola.jar#
-> http://www.zoneminder.com/wiki/index.ph ... dow_etc.3F


Thanks for your help.
But I am accustomed to using IE. I hope you can give me again more useful information about how to solve Loftek IP camera problem. Thanks ahead of time.

yeliya
Posts: 2
Joined: Thu Apr 05, 2012 5:49 am

Re: Loftek: No pictures with ActiveX settings for IE browser

Postby yeliya » Thu Apr 05, 2012 6:04 am

Hey, Powerlife2000
tcpipfddi replied you the right answer. I do not know why you mention that you use IE for Loftek sentinel IP camera. Is there any relation with this question...


Return to “Hardware Compatibility List”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests