Flash streaming with live cd

Support and queries relating to third party Live CDs and DVD, VM images and other packaged distributions
mrd
Posts: 255
Joined: Wed Apr 26, 2006 12:39 am
Location: Boston USA

Post by mrd » Fri Feb 16, 2007 2:13 am

Perhaps you could email me your zm_html_view_cycle.php or cut and paste it here.

Thanks,
MRD

User avatar
cordel
Posts: 5210
Joined: Fri Mar 05, 2004 4:47 pm
Location: /USA/Washington/Seattle
Contact:

Post by cordel » Fri Feb 16, 2007 2:24 am

It's not proper form to post an entire file in a post. I'll email you the file if your having problems correctly patching the file. Here's a great howtos to create and use patches:
http://www.cpqlinux.com/patch.html
http://linuxchix.org/content/courses/ke ... ng/lesson9

The correct way is the use of diff's and patches.
Check your email, I sent you the file.

mrd
Posts: 255
Joined: Wed Apr 26, 2006 12:39 am
Location: Boston USA

Post by mrd » Fri Feb 16, 2007 3:08 am

Thank you for your paitence...
MRD

mrd
Posts: 255
Joined: Wed Apr 26, 2006 12:39 am
Location: Boston USA

Post by mrd » Fri Feb 23, 2007 6:55 pm

OK...

I'm still struggling with a minor issue.

The "scale" is not being set properly for the cycle view with your code/patch in place.

If I click on one of the single camera views from the monitor links, the page source shows that the scale is set to 100. If I hard code the scale=100 into your code it worls fine for me.

The two variables in options/web that effect this are:
ZM_WEB_MONTAGE_WIDTH and ZM_WEB_MONTAGE_HEIGHT

Mine are both set to "0" and if I change them to something like 100, it produces an image but at an incorrect size and ratio as I assume would be expected.

My question to you is, why does it work for the single camera view, but not the cycle or montage view? Should those two variables be set to something other than "0", which works fine in the other view.

Thanks,
Michael
MRD

User avatar
cordel
Posts: 5210
Joined: Fri Mar 05, 2004 4:47 pm
Location: /USA/Washington/Seattle
Contact:

Post by cordel » Fri Feb 23, 2007 8:44 pm

Because cycle and montage view use the settings you have configured in options (under the web tab is one of those settings).

mrd
Posts: 255
Joined: Wed Apr 26, 2006 12:39 am
Location: Boston USA

Post by mrd » Fri Feb 23, 2007 9:13 pm

Any hint what I would set them to so that it creates a scale=100?
MRD

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests