%MN% tag empty, ZM 1.35.14

Forum for questions and support relating to 1.35.x development only.
Post Reply
trumee
Posts: 47
Joined: Tue Mar 08, 2011 3:33 pm

%MN% tag empty, ZM 1.35.14

Post by trumee » Sat Nov 21, 2020 4:46 am

Hello,

I want to have a filter which exports the event to a video. It seems that %MN% tag comes out as empty.

The filter is defined like so,
Image

The script is defined as

Code: Select all

$cat /usr/share/zoneminder/www/tools/movevideo.sh
#!/bin/bash
LOG=/var/log/zm/movevideo.log
EXT=mp4
CAMERANAME=$1
echo  "$@" >> $LOG
The log file does not show up Monitor Name %MN% but the %EI% does show up.

Code: Select all

2047845 /mnt/zm/events/6/2020-11-21/2047845 
Is this an issue with 1.35?

User avatar
iconnor
Posts: 1429
Joined: Fri Oct 29, 2010 1:43 am
Location: Toronto
Contact:

Re: %MN% tag empty, ZM 1.35.14

Post by iconnor » Sat Nov 21, 2020 4:40 pm

Yeah it's a problem in 1.35.14. I'll have it fixed today.

trumee
Posts: 47
Joined: Tue Mar 08, 2011 3:33 pm

Re: %MN% tag empty, ZM 1.35.14

Post by trumee » Mon Nov 23, 2020 3:41 pm

Thanks, seem you have fixed it. I am patiently for the update in your PPA to appear.

trumee
Posts: 47
Joined: Tue Mar 08, 2011 3:33 pm

Re: %MN% tag empty, ZM 1.35.14

Post by trumee » Tue Nov 24, 2020 4:35 pm

I updated to latest PPA 1.35.14~20201123104159-focal, however still i dont get a %MN%.

@iconnor, does this build has your fix?

User avatar
Dr. Evil
Posts: 6
Joined: Tue Nov 03, 2020 11:26 pm

Re: %MN% tag empty, ZM 1.35.14

Post by Dr. Evil » Wed Nov 25, 2020 2:57 am

I have the same issue...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests