FPS display in Montage

Forum for questions and support relating to 1.33.x development only.
Post Reply
jmynheir
Posts: 6
Joined: Fri Oct 05, 2018 6:24 am

FPS display in Montage

Post by jmynheir » Tue Dec 18, 2018 5:34 am

Running latest 1.33.0-1.56.20181217gitg622c17f62.fc28.x86_64

When in Montage with 6 monitors, it will not display FPS, or state. Will work with 5 monitors. Have tried in Firefox and Chrome.

rockedge
Posts: 1071
Joined: Fri Apr 04, 2014 1:46 pm
Location: Connecticut,USA
Contact:

Re: FPS display in Montage

Post by rockedge » Tue Dec 18, 2018 4:11 pm

I wonder if it has to do with browser limits

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests