Can't Create New Users, CSS issues

Forum for questions and support relating to 1.33.x development only.
Post Reply
BryanLee
Posts: 2
Joined: Thu Feb 22, 2018 4:02 pm

Can't Create New Users, CSS issues

Post by BryanLee » Wed Sep 11, 2019 5:07 pm

1.33.14

The "new user" button is greyed out.

Also I'm getting a lot of CSS load errors:
/cache/skins_classic_views_js_state-dark-1567698699.js returns a 404.

cache directory has:

Code: Select all

lrwxrwxrwx  1 www-data www-data   69 Feb 16  2018 skins_classic__css_base_jquery-ui-theme-base-1518634329.css -> /usr/share/zoneminder/www/skins/classic//css/base/jquery-ui-theme.css
lrwxrwxrwx  1 www-data www-data   69 Feb 21  2018 skins_classic__css_base_jquery-ui-theme-base-1519087548.css -> /usr/share/zoneminder/www/skins/classic//css/base/jquery-ui-theme.css
lrwxrwxrwx  1 www-data www-data   69 Feb 22  2018 skins_classic__css_base_jquery-ui-theme-base-1519233593.css -> /usr/share/zoneminder/www/skins/classic//css/base/jquery-ui-theme.css
lrwxrwxrwx  1 www-data www-data   69 Mar  7  2018 skins_classic__css_base_jquery-ui-theme-base-1520386596.css -> /usr/share/zoneminder/www/skins/classic//css/base/jquery-ui-theme.css
lrwxrwxrwx  1 www-data www-data   69 Apr 18  2018 skins_classic__css_base_jquery-ui-theme-base-1523732781.css -> /usr/share/zoneminder/www/skins/classic//css/base/jquery-ui-theme.css
lrwxrwxrwx  1 www-data www-data   69 Apr 23  2018 skins_classic__css_base_jquery-ui-theme-base-1524402977.css -> /usr/share/zoneminder/www/skins/classic//css/base/jquery-ui-theme.css
the linked directory has:

Code: Select all

-rw-r--r-- 1 root root  703 Sep  5 11:51 export.css
-rw-r--r-- 1 root root  12K Sep  5 11:51 skin.css
drwxr-xr-x 2 root root 4.0K Sep 11 11:22 views
Looks like there are definitely some css and possibly js files missing. Thoughts?

BryanLee
Posts: 2
Joined: Thu Feb 22, 2018 4:02 pm

Re: Can't Create New Users, CSS issues

Post by BryanLee » Wed Sep 11, 2019 5:27 pm

Think I found it.

/etc/apache2/conf-available/zoneminder.conf

The Alias for /zm/cache is what I was looking for. We've changed our install to be at the root instead of /zm. So I changed the Alias from /zm/cache to /zm and it appears to be working.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest