1.33.6 watch view & New Event playback problems

Forum for questions and support relating to 1.33.x development only.
Post Reply
Alec
Posts: 44
Joined: Thu Aug 17, 2017 3:55 am

1.33.6 watch view & New Event playback problems

Post by Alec » Mon Apr 15, 2019 2:38 pm

I am currently doing both pass-through video and saving .jpgs
In watch view the live view works perfectly, and pause works, but I cannot rewind or step back, and play from pause doesn't play from pause, but instead reverts to live view . . .

I'm not getting any error messages in the log.

I also can't play New Events; I get an image, but it doesn't play, playback controls do nothing, etc.

FWIW, I'm using a Firefox browser.

Is it me, or are these universal bugs?

Thanks!
DFU
v 1.33.x on Ubuntu 16.04 server using LAMP
v 1.33.x on Ubuntu 16.04 server VM using LAMP

User avatar
iconnor
Posts: 737
Joined: Fri Oct 29, 2010 1:43 am
Location: Toronto
Contact:

Re: 1.33.6 watch view & New Event playback problems

Post by iconnor » Wed Apr 17, 2019 1:26 pm

I suspect your streamreplayimage buffer is set to 0.

Alec
Posts: 44
Joined: Thu Aug 17, 2017 3:55 am

Re: 1.33.6 watch view & New Event playback problems

Post by Alec » Wed Apr 17, 2019 2:19 pm

The streamreplayimage buffer was 1000, but I set it to 2000, and now things are working.

Thanks!

And, by the way, 1.33 looks great and works really nicely. Thank you for all of the improvements!
DFU
v 1.33.x on Ubuntu 16.04 server using LAMP
v 1.33.x on Ubuntu 16.04 server VM using LAMP

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests