Montage view missing info

Forum for questions and support relating to the 1.32.x releases only.
Post Reply
codabiz
Posts: 50
Joined: Sun Jan 04, 2009 10:16 am
Location: London, UK

Montage view missing info

Post by codabiz » Sun Oct 07, 2018 10:08 am

Recently upgraded from 1.30.4 to 1.32.1 running Ubuntu Server 16.04.5. Following a restart 1.32.1 is running very well, and no log errors. Using four 1080p Hikvision cameras, in h264 passthrough and modect modes.

However, the only glitch I have found is that in Montage view there is no 'Status' or 'fps' info showing, yet it is shown in a single monitor view.
Is there a quick fix for this?

Well done the development team for 1.32.1, really appreciate the h264 passthrough mode.

c128
Posts: 63
Joined: Sat Sep 14, 2013 3:36 pm

Re: Montage view missing info

Post by c128 » Mon Oct 08, 2018 6:41 am

mmm...I'm seeing this too, just checked.

With 1.30.4 I always see "status" and "fps" in the montage view, for each camera, as long as I am viewing < 6 cameras - 6 cameras or more and I don't.

However, with 1.32 I don't see "status" and "fps" when viewing 4 cameras in the montage view.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests