Can't Playback Video from Hour 00

Forum for questions and support relating to the 1.31.x releases only.
Post Reply
bgade
Posts: 2
Joined: Wed Sep 12, 2018 2:58 pm

Can't Playback Video from Hour 00

Post by bgade » Wed Sep 12, 2018 3:06 pm

I'm running ZM 1.31.45

I've done a lot of looking but can't find the fix for this... The entire installation is working perfectly fine except for a playback issue.

When I attempt to playback events that are in the hour "00", they won't play. On some browsers it just loads forever. On others, I get a file not found message.

50547 Event- 50547 Back Lot 5 Continuous 09/12 00:40:00 until 09/12 00:50:00 00:10:00 2997 0 0 0 0 BigStorage
50555 Event- 50555 Back Lot 5 Continuous 09/12 00:50:00 until 09/12 01:00:00 00:10:00 2998 0 0 0 0 BigStorage
50568 Event- 50568 Back Lot 5 Continuous 09/12 01:00:00 until 09/12 01:10:00 00:10:00 2997 0 0 0 0 BigStorage
50577 Event- 50577 Back Lot 5 Continuous 09/12 01:10:00 until 09/12 01:20:00 00:10:00 2996 0 0 0 0 BigStorage

For example, Event 50547 and 50555 have the problem - but the next two work fine. Only the six events that fall in the hour beginning with "00" have the problem. And they have it every single day since we installed.

Does anyone know the likely super simple solution to fix this?
Bill

User avatar
iconnor
Posts: 657
Joined: Fri Oct 29, 2010 1:43 am
Location: Toronto
Contact:

Re: Can't Playback Video from Hour 00

Post by iconnor » Thu Sep 13, 2018 2:53 pm

I can't think of any reason for this. Events like this work fine for me.

First step is to update. There have been a lot of fixes since 1.31.45. In fact we have released 1.32.0.

Next is to look at the logs.

bgade
Posts: 2
Joined: Wed Sep 12, 2018 2:58 pm

Re: Can't Playback Video from Hour 00

Post by bgade » Thu Sep 13, 2018 4:39 pm

I didn't exactly find the fix yet - but I did find the issue.

When I try to review the files, the error log shows it can't find the file. Turns out its looking in the previous days folder.

So for example... 11:59pm is in Sept 12 folder. The next file is after midnight and its rightly in the Sept 13 folder. But, ZM is looking for it in the Sept 12 folder still. It only looks in the next day for ones that start with 1AM or later.

I'm going to update it and see if it went away somewhere among all the other bugs that were fixed over time.

User avatar
iconnor
Posts: 657
Joined: Fri Oct 29, 2010 1:43 am
Location: Toronto
Contact:

Re: Can't Playback Video from Hour 00

Post by iconnor » Thu Sep 13, 2018 8:25 pm

Sounds like a daylight savings time problem or something like that. Weird.

I wonder if your system timezone and the php timezone are the same.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest