zmNinja stopped showing live view on one of three cameras

Discussion topics related to mobile applications for ZoneMinder
Post Reply
magarity
Posts: 12
Joined: Sat Dec 21, 2019 9:50 pm

zmNinja stopped showing live view on one of three cameras

Post by magarity » Wed May 06, 2020 3:23 am

After updating ZM from 1.34.6 to 1.34.10 one of the three cameras I have is no longer showing on zmNinja. The other two cameras still show just fine. And web interface to ZM shows all 3 cameras' live views so yes the cameras and ZM are working together. The camera that is no longer showing is a D-Link 936L at 1280x720 and the two that still work are D-Link 932L at 640x480. I have zmNinja up to date on an Android 10 phone.
Any ideas how to get the third camera working again?

User avatar
asker
Posts: 1341
Joined: Sun Mar 01, 2015 12:12 pm

Re: zmNinja stopped showing live view on one of three cameras

Post by asker » Wed May 06, 2020 6:14 pm

1) In Montage screen, tap on the eye icon on the top. Chances are that monitor is hidden, unhide by tapping it
2) If 1 is not true, Menu->Clear API cache, try 1) again
--
My collection of ZoneMinder learnings:
https://wiki.zoneminder.com/Various_ZM_thoughts

magarity
Posts: 12
Joined: Sat Dec 21, 2019 9:50 pm

Re: zmNinja stopped showing live view on one of three cameras

Post by magarity » Wed May 06, 2020 8:34 pm

asker wrote:
Wed May 06, 2020 6:14 pm
1) In Montage screen, tap on the eye icon on the top. Chances are that monitor is hidden, unhide by tapping it
2) If 1 is not true, Menu->Clear API cache, try 1) again
I had been using the little eye icon, but hitting the clear cache and closing/restarting the ninja app has fixed it, thanks!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests