ZMNinja-Red question marks

Discussion topics related to mobile applications for ZoneMinder
mikeq
Posts: 2
Joined: Mon May 08, 2017 3:13 pm

Re: ZMNinja-Red question marks

Post by mikeq » Mon May 08, 2017 3:24 pm

What was the resolution to this issue? I'm having the same issue. I have 1.30.0 my cgi-bin path is correct. I have live streams in my web browser. I've turned on debug logging in zm and see nothing useful. checked the zmninja debug logs and see no errors. I'm out of ideas.
Mike

asker
Posts: 793
Joined: Sun Mar 01, 2015 12:12 pm

Re: ZMNinja-Red question marks

Post by asker » Mon May 08, 2017 4:05 pm

1. Post a screenshot of your settings page showing cgi-bin path
2. Run the wizard of zmNinja
3. Make sure you are on the latest version - 1.2.41

Lets go from there.
mikeq wrote:
Mon May 08, 2017 3:24 pm
What was the resolution to this issue? I'm having the same issue. I have 1.30.0 my cgi-bin path is correct. I have live streams in my web browser. I've turned on debug logging in zm and see nothing useful. checked the zmninja debug logs and see no errors. I'm out of ideas.
Mike
--
My collection of ZoneMinder learnings:
https://wiki.zoneminder.com/Various_ZM_thoughts

mikeq
Posts: 2
Joined: Mon May 08, 2017 3:13 pm

Re: ZMNinja-Red question marks

Post by mikeq » Tue May 09, 2017 2:29 pm

I'm running 1.2.411
I ran the wizard.
Here is screenshot:
IMG_2784.PNG
IMG_2784.PNG (83.82 KiB) Viewed 80 times
Thx,
Mike

asker
Posts: 793
Joined: Sun Mar 01, 2015 12:12 pm

Re: ZMNinja-Red question marks

Post by asker » Tue May 09, 2017 2:31 pm

The cgi-bin folder is odd (cgi-bin2?)
If you are able to join freenode.irc.net #zoneminder you can look me up (asker) and we could debug.If not, please shoot me an email (pliablepixels@gmail)
--
My collection of ZoneMinder learnings:
https://wiki.zoneminder.com/Various_ZM_thoughts

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest