No video footage (v119 zmNinja)

Discussion topics related to mobile applications for ZoneMinder
Post Reply
ZMBrian
Posts: 22
Joined: Thu Apr 28, 2016 2:46 pm

No video footage (v119 zmNinja)

Post by ZMBrian » Tue May 24, 2016 2:35 pm

Upgraded iOS, Windows Desktop, and Mac Desktop versions of zmNinja from v117 to v119. Using ZoneMinder 1.29.0.

Video footage playback has stopped working after the upgrade (just shows grey screen). Did not work in either Event or Timeline.

Brian

User avatar
asker
Posts: 1396
Joined: Sun Mar 01, 2015 12:12 pm

Re: No video footage (v119 zmNinja)

Post by asker » Tue May 24, 2016 2:43 pm

Please make sure you are on 1.1.92
If you can't see video, please send me the logs
--
My collection of ZoneMinder learnings:
https://wiki.zoneminder.com/Various_ZM_thoughts

ZMBrian
Posts: 22
Joined: Thu Apr 28, 2016 2:46 pm

Re: No video footage (v119 zmNinja)

Post by ZMBrian » Tue May 24, 2016 3:59 pm

I have confirmed I'm using 1.1.92D.

ZMBrian
Posts: 22
Joined: Thu Apr 28, 2016 2:46 pm

Re: No video footage (v119 zmNinja)

Post by ZMBrian » Thu May 26, 2016 2:46 pm

I determined the problem was nph-zms was turned OFF in Developer Settings in v1.1.7. If it's left OFF during the upgrade to v1.1.92, it will cause the problem of no event video footage playback.

To fix iOS versions of zmNinja, I deleted the app and reinstalled it.

To fix Windows versions of zmNinja, I deleted all files in the zmNinja directory, installed v1.1.7, turned ON nph-zms in Developer Settings, deleted all the files in zmNinja directory, installed v1.1.92.

Now event video footage playback works again.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest