zmfix?

Forum for questions and support relating to the 1.27.x releases only.
Post Reply
sgharp
Posts: 55
Joined: Mon Oct 10, 2011 12:10 am

zmfix?

Post by sgharp » Sun Jun 08, 2014 2:46 pm

Hi Guys,

I've just upgraded from 1.26.x to 1.27 using the nightly master. My /etc/init.d/zonminder script calls 'zmfix -a'. zmfix doesn't exist anywhere on my machine (Ubuntu 14.04). Is this an old startup script left over from my previous 1.26 setup or did something fail to install? Is there a script that will work better with 1.27?

I'm having some other issues with image display but I want to address this first as the cause might be related.

Thanks.....

linuxsense
Posts: 374
Joined: Wed Nov 07, 2007 1:59 am
Location: Huntington Beach, California
Contact:

Re: zmfix?

Post by linuxsense » Wed Jun 11, 2014 12:57 am

I believe that zmfix is no longer used.

This init script should work for you but I have not used it on 14.04. You will at the least need to adjust ZM_PATH_BIN to point to where your ZM bins are located.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/6511963/zm-init

Let me know how the install on 14.04 works out.

mastertheknife
Posts: 678
Joined: Wed Dec 16, 2009 4:32 pm
Location: Israel

Re: zmfix?

Post by mastertheknife » Fri Jun 13, 2014 5:23 am

zmfix was removed in v1.27
You can safely delete the line that runs zmfix and it should work.
Kfir Itzhak.

sgharp
Posts: 55
Joined: Mon Oct 10, 2011 12:10 am

Re: zmfix?

Post by sgharp » Fri Jun 13, 2014 11:24 am

mastertheknife wrote:zmfix was removed in v1.27
You can safely delete the line that runs zmfix and it should work.
Thanks but it doesn't work when I delete that line. I'm going to try the suggestion from linuxsense this weekend.

sgharp
Posts: 55
Joined: Mon Oct 10, 2011 12:10 am

Re: zmfix?

Post by sgharp » Sat Jun 14, 2014 9:42 pm

linuxsense wrote:I believe that zmfix is no longer used.

This init script should work for you but I have not used it on 14.04. You will at the least need to adjust ZM_PATH_BIN to point to where your ZM bins are located.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/6511963/zm-init

Let me know how the install on 14.04 works out.
This worked perfectly. Thanks very much.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests