help 1.5 tb disk filling up in about 3 hours...

Forum for questions and support relating to the 1.25.x releases only.
Post Reply
tibetfreedom
Posts: 163
Joined: Fri Oct 22, 2010 11:21 am

help 1.5 tb disk filling up in about 3 hours...

Post by tibetfreedom » Fri Jun 08, 2012 1:58 pm

no idea what is happening….
modect on at 3 frames a second...

Yamanipanuchi
Posts: 90
Joined: Wed May 19, 2010 2:53 am

Re: help 1.5 tb disk filling up in about 3 hours...

Post by Yamanipanuchi » Fri Jun 08, 2012 4:20 pm

You'll probably have to dig into the file system and see what files happen to be taking the space up. That is hard to believe unless some crazy debugging is on, Even then its hard to believe. Check the log files. Maybe somehow some debugging got turned on accidently

I am running 52 Camera's on my system here and it takes 10 days to fill 1.5tb with 70,000 records. Several of them are set to Mocord also.

tibetfreedom
Posts: 163
Joined: Fri Oct 22, 2010 11:21 am

Re: help 1.5 tb disk filling up in about 3 hours...

Post by tibetfreedom » Fri Jun 08, 2012 4:23 pm

Yamanipanuchi wrote:You'll probably have to dig into the file system and see what files happen to be taking the space up. That is hard to believe unless some crazy debugging is on, Even then its hard to believe. Check the log files. Maybe somehow some debugging got turned on accidently

I am running 52 Camera's on my system here and it takes 10 days to fill 1.5tb with 70,000 records. Several of them are set to Mocord also.
I agree built loads of systems, never seen this...

tibetfreedom
Posts: 163
Joined: Fri Oct 22, 2010 11:21 am

Re: help 1.5 tb disk filling up in about 3 hours...

Post by tibetfreedom » Fri Jun 08, 2012 4:28 pm

tibetfreedom wrote:
Yamanipanuchi wrote:You'll probably have to dig into the file system and see what files happen to be taking the space up. That is hard to believe unless some crazy debugging is on, Even then its hard to believe. Check the log files. Maybe somehow some debugging got turned on accidently

I am running 52 Camera's on my system here and it takes 10 days to fill 1.5tb with 70,000 records. Several of them are set to Mocord also.
I agree built loads of systems, never seen this...
also if I use 2,3 or 7 in interlacing the camera demeaon stops, I can only use 0 which is badly interlaced…

tibetfreedom
Posts: 163
Joined: Fri Oct 22, 2010 11:21 am

Re: help 1.5 tb disk filling up in about 3 hours...

Post by tibetfreedom » Fri Jun 08, 2012 5:10 pm

Yamanipanuchi wrote:You'll probably have to dig into the file system and see what files happen to be taking the space up. That is hard to believe unless some crazy debugging is on, Even then its hard to believe. Check the log files. Maybe somehow some debugging got turned on accidently

I am running 52 Camera's on my system here and it takes 10 days to fill 1.5tb with 70,000 records. Several of them are set to Mocord also.
something else is odd
in the camera window the time looks OK
but in the time stamped events underneath the time says...2002-01-02

weird...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests