ZoneMinder-1.25.0-3500.tar make Problems

Forum for questions and support relating to the 1.25.x releases only.
Post Reply
yyx
Posts: 11
Joined: Wed Aug 17, 2011 5:28 am

ZoneMinder-1.25.0-3500.tar make Problems

Post by yyx » Wed Aug 31, 2011 1:22 am

g++ -DHAVE_CONFIG_H -I. -I.. -I/usr/include -I/usr/include -Wall -Wno-sign-compare -fno-inline -I/usr/include -g -O2 -MT zm_local_camera.o -MD -MP -MF .deps/zm_local_camera.Tpo -c -o zm_local_camera.o zm_local_camera.cpp
zm_local_camera.cpp: In static member function ‘static bool LocalCamera::GetCurrentSettings(const char*, char*, int, bool)’:

Code: Select all

zm_local_camera.cpp:774: 错误:‘PATH_MAX’在此作用域中尚未声明
zm_local_camera.cpp:779: 错误:‘queryDevice’在此作用域中尚未声明
zm_local_camera.cpp:781: 错误:‘queryDevice’在此作用域中尚未声明
zm_local_camera.cpp:782: 错误:‘queryDevice’在此作用域中尚未声明
zm_local_camera.cpp:799: 错误:‘queryDevice’在此作用域中尚未声明
zm_local_camera.cpp:801: 错误:‘queryDevice’在此作用域中尚未声明
zm_local_camera.cpp:811: 错误:‘queryDevice’在此作用域中尚未声明
zm_local_camera.cpp:936: 错误:‘queryDevice’在此作用域中尚未声明
zm_local_camera.cpp:961: 错误:‘queryDevice’在此作用域中尚未声明
zm_local_camera.cpp:1086: 错误:‘queryDevice’在此作用域中尚未声明
make[2]: *** [zm_local_camera.o] 错误 1
make[2]: Leaving directory `/home/yyx/ZoneMinder-1.25.0/src'
make[1]: *** [all-recursive] 错误 1
make[1]: Leaving directory `/home/yyx/ZoneMinder-1.25.0'
make: *** [all] 错误 2
:arrow: :?: Build 25 version, when an error,Please advise!

User avatar
MJN
Posts: 250
Joined: Wed Jan 17, 2007 10:29 am
Location: Wiltshire, UK
Contact:

Re: ZoneMinder-1.25.0-3500.tar make Problems

Post by MJN » Wed Aug 31, 2011 9:30 pm

Hi yyx,

Try adding #include <limits.h> to the list of include statements in <path to your source>/ZoneMinder-1.25.0/src/zm_local_camera.cpp

Mathew

Yamanipanuchi
Posts: 90
Joined: Wed May 19, 2010 2:53 am

Re: ZoneMinder-1.25.0-3500.tar make Problems

Post by Yamanipanuchi » Wed Aug 31, 2011 9:54 pm

I had the same problem. The fix listed worked.

Anyone out there know what changed? I installed Zoneminder 1.25.0 on a new install of Ubuntu 11.04 not maybe 4-5 days ago and it worked without any problems.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests