Libgcrypt warning: missing initialization - Centos 5.4

Forum for questions and support relating to the 1.24.x releases only.
Post Reply
arielf
Posts: 83
Joined: Thu May 14, 2009 1:24 pm
Location: Argentina

Libgcrypt warning: missing initialization - Centos 5.4

Post by arielf » Wed Feb 24, 2010 9:25 pm

hi. list, then do a clean install of centos 5.4 - 64 bits , to see multiple camera in the logs I get the following error

Libgcrypt warning: missing initialization - please fix the application
someone can help me fix this?

wa4bro
Posts: 65
Joined: Mon Sep 12, 2005 12:39 am
Location: Roswell, GA. U.S.A.
Contact:

Libgcrypt warning: missing initialization

Post by wa4bro » Sat Jul 10, 2010 7:53 am

I am also seeing this in Centos 5.5 , Any Ideas

Libgcrypt warning: missing initialization

rambler
Posts: 4
Joined: Sun Nov 08, 2009 6:13 am

Post by rambler » Mon Jul 12, 2010 5:52 am

And me - also CentOS 5.5

BlueH2O
Posts: 39
Joined: Thu Aug 12, 2010 10:33 pm

Post by BlueH2O » Fri Aug 20, 2010 7:08 pm

Same here. CentOS 5.5..

bb99
Posts: 943
Joined: Wed Apr 02, 2008 12:04 am

Post by bb99 » Fri Aug 20, 2010 9:17 pm


BlueH2O
Posts: 39
Joined: Thu Aug 12, 2010 10:33 pm

Post by BlueH2O » Fri Aug 20, 2010 9:24 pm

bb99 wrote:Does this help?
No, if I chage AUTH_RELAY to none, I can no longer view my camera.

butlerm1977
Posts: 36
Joined: Wed Sep 09, 2009 4:47 pm

Post by butlerm1977 » Tue Nov 02, 2010 1:45 pm

Running CentOS 5.5 here, changing to AUTH_RELAY to plain worked for me. I just had to restart ZM service and log out of the current ZM user.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests