Search found 129 matches

by sipi
Mon Nov 02, 2009 7:01 pm
Forum: ZoneMinder 1.24.x
Topic: Axis On-camera motion detection
Replies: 0
Views: 1353

Axis On-camera motion detection

I founded it on wiki and forum and I used it on my Axis 211A cam and it works perfectly but I think I do it a false operation because flashed firmware. On camera motion detection didn't work now but zm Modect works. I have three Axis M1011 cams and it doesn't work on-camera motion detection too. Can...
by sipi
Mon Nov 02, 2009 6:31 pm
Forum: ZoneMinder 1.24.x
Topic: Empty events list window
Replies: 3
Views: 2189

Solved!

I have too much events because events list is empty. I edited /etc/php5/apache2/php.ini below in Resource Limits and changed

memory_limit = 512M ; Maximum amount of memory a script may consume (128MB)

It works perfectly.
by sipi
Mon Nov 02, 2009 6:20 pm
Forum: Non-ZoneMinder Chat
Topic: Two network card
Replies: 4
Views: 2952

I've tested my zm with two network cards some times. Last month I probably it since three weeks. I set up apache config that zmapache listen on second card to solve http request. My experience that it hasn't any effect on my zm but I hoped it can speed up my zm. I think that is it because all cards ...
by sipi
Fri Oct 16, 2009 7:20 pm
Forum: ZoneMinder 1.24.x
Topic: Record and motion detect
Replies: 4
Views: 2823

I use axis 211a cam. I understand correctly that feature works analog cams and digitizer cards and if I use IP cams than I must setting source /axis-cgi/jpg/image.cgi?

How it works because cam load jpg fix fps?
by sipi
Fri Oct 16, 2009 6:12 pm
Forum: ZoneMinder 1.24.x
Topic: Record and motion detect
Replies: 4
Views: 2823

What record mode is it? Mocord? That isn't work. It records continuously but not senses motion. Max fps=1 or 5 and Alarm max fps=25 other setting is default. What is wrong?

Other question that how long time records it and its variable?
by sipi
Fri Oct 16, 2009 12:57 pm
Forum: ZoneMinder 1.24.x
Topic: Record and motion detect
Replies: 4
Views: 2823

Record and motion detect

ZM can records continuously 1 fps all cam and increases fps when detects motion on cam? I didn't found config there.
by sipi
Fri Oct 16, 2009 12:50 pm
Forum: ZoneMinder 1.24.x
Topic: Low recorded fps
Replies: 1
Views: 1487

I increased buffers of cam setup. Image Buffer Size (frames) 250 Warmup Frames 25 Pre Event Image Count 50 Post Event Image Count 25 ZM can record some times this settings 20-24 fps other only 11-12 fps, max 18 fps. I tested it two zm config. Other zm it was horrible. Frame rate hops between 5 and 1...
by sipi
Wed Oct 14, 2009 10:23 am
Forum: ZoneMinder 1.24.x
Topic: Low recorded fps
Replies: 1
Views: 1487

Low recorded fps

I have a problem because I don't understand what records zm 25 fps. I setting max fps and alarm max fps to 25 on monitor source set up and cam load picture 30 fps to net. One Axis 211A IP cam and mjpeg. Cam connecting direct to zm with a cross link cable 100 Mbit/s. Then the switch or router doesn't...
by sipi
Thu Oct 08, 2009 4:55 pm
Forum: ZoneMinder 1.24.x
Topic: Montage view don't shows all monitor
Replies: 5
Views: 3096

SOLVED! It is a Firefox problem. The default settings are enough to up to 12-14 cams. I downloaded Firefox plug-in, Tweak Network and set up parameters. It uses two profiles, Default and Power. Default is a standard not help me. I selected Power than Firefox works better but not perfectly. Because I...
by sipi
Tue Sep 22, 2009 5:45 pm
Forum: ZoneMinder 1.24.x
Topic: Montage view don't shows all monitor
Replies: 5
Views: 3096

Hi, PatMcLJr I use 17 IP cams but if I reduce number of cams to 10-12 than montage view shows all 10-12 cams live pictures. But when it load pictures it is slow.. I setting up options>images to auto and stream_method to jpg. captures_per_frame is default (1) but because I not use analog video captur...
by sipi
Sun Sep 13, 2009 3:43 pm
Forum: ZoneMinder 1.24.x
Topic: Montage view don't shows all monitor
Replies: 5
Views: 3096

Sorry but problem not solved yet. Can everybody help me? Thanks.
by sipi
Mon Sep 07, 2009 1:45 pm
Forum: ZoneMinder 1.24.x
Topic: Montage view don't shows all monitor
Replies: 5
Views: 3096

I tried it winxp and IE. Montage view works perfectly and IE loads it very fast.

What is trouble? Somebody?

Thanks.
by sipi
Sat Sep 05, 2009 10:36 am
Forum: ZoneMinder 1.24.x
Topic: Montage view don't shows all monitor
Replies: 5
Views: 3096

Montage view don't shows all monitor

Help please! I updated my zm to 1.24.2 but in montage view don't shows all monitor live pictures (two monitors don't shows pictures) and/or if I open all of monitor views last two don't loaded. Mozilla is only try load, load ... I see logs but there is nothing, only apache_error.log shows: [Sat Sep ...
by sipi
Wed Jun 24, 2009 8:19 pm
Forum: Feature Requests
Topic: Axis 207 and On-Camera motion detection solved
Replies: 26
Views: 36643

I tried some cam and zm setup for my problem. I think that must increase buffers. Image Buffer Size=80 Pre Event Image Buffer= 40 It works fine. Who how much more use buffer size? I made manual trigger on cam same as motion trigger. I use input on cam and made an Event trigger from input to send TCP...
by sipi
Wed Jun 17, 2009 9:36 am
Forum: Feature Requests
Topic: Axis 207 and On-Camera motion detection solved
Replies: 26
Views: 36643

Hi kingofkya,

I make set up step-by-step and record works. I use Axis 211 cam and ZM 1.24.1 but have a problem. Axis send TCP notification to ZM when has an event and record start up but it start too late. ZM record start after event. What is problem? Thanks.