Search found 129 matches

by sipi
Sat Aug 02, 2014 2:26 pm
Forum: ZoneMinder 1.27.x
Topic: What is wrong in memory allocation?
Replies: 9
Views: 2966

Re: What is wrong in memory allocation?

Thank you for your interest I hope that you can help me. I use cams with two mode. First is 704x576 px resolution and grey scale color space. I can't view this cam's live stream in EyeZM because there is an memory allocation problem. This is the error message: 2014-08-02 15:58:21.855645 zms 14710 ER...
by sipi
Thu Jul 31, 2014 5:23 pm
Forum: ZoneMinder 1.27.x
Topic: What is wrong in memory allocation?
Replies: 9
Views: 2966

What is wrong in memory allocation?

I use some analogue cameras 768x576 and 704x576 resolution and gray scale or color. When I use Axis 240Q video server to connect my analogue cameras to ZM 1.27 and I try run EyeZM on my iPhone to view these cameras (768x576 color) live stream I get an error message in log: 2014-07-31 16:53:20.218785...
by sipi
Sun Jun 01, 2014 2:02 pm
Forum: ZoneMinder 1.27.x
Topic: EyeZM errors on zm 1.27
Replies: 9
Views: 4555

Re: EyeZM errors on zm 1.27

Hi, I can eliminate my problem between ZM 1.27 and EyeZM. The problem is that ZM 1.27 can't send stream to the EyeZM when I'ld like to see a camera Live Feed if the camera's resolution is 704x576 and color is grey scale (8 bit). When I see a Montage view on the EyeZM I can see this camera's picture ...
by sipi
Sat May 03, 2014 8:03 am
Forum: ZoneMinder 1.27.x
Topic: EyeZM errors on zm 1.27
Replies: 9
Views: 4555

Re: EyeZM errors on zm 1.27

EyeZM login works properly now because monex made a patch for suse. Thanks for monex. I think it will be good if someone improves this in the source code. But EyeZM can't shows stream properly from the cam what I use 4CIF resolution and 8bit greyscale. It is very strange because EyeZM can shows Mont...
by sipi
Sat May 03, 2014 7:50 am
Forum: ZoneMinder 1.27.x
Topic: Monitor setup: Bugs or Feature?
Replies: 2
Views: 1591

Re: Monitor setup: Bugs or Feature?

Hi monex, I have some problem with mysql because zoneminder_mysql_settings.cnf doesn't work on suse 13.1. This file is exist and I restarted mysql but I found this: mysql> show variables like "sql_mode"; +---------------+--------------------------------------------+ | Variable_name | Value | +------...
by sipi
Sat May 03, 2014 7:13 am
Forum: ZoneMinder 1.27.x
Topic: User language and translation problem, bug?
Replies: 3
Views: 1380

Re: User language and translation problem, bug?

Well, the cause of user language selection's problem is revealed. But I think nobody uses this ....

It is a bug, too. A patch was made for suse's rpms.

I think it will be good if someone improves this in the source code.

Thanks for monex.
by sipi
Wed Apr 30, 2014 7:02 pm
Forum: ZoneMinder 1.27.x
Topic: User language and translation problem, bug?
Replies: 3
Views: 1380

Re: User language and translation problem, bug?

Here is the picture...
by sipi
Wed Apr 30, 2014 6:59 pm
Forum: ZoneMinder 1.27.x
Topic: User language and translation problem, bug?
Replies: 3
Views: 1380

Re: User language and translation problem, bug?

I found the cause of character encoding problem and I'm sure that is a bug. The problem was that the "ConfiguredFor" string doesn't appear properly Hungarian language because some character were wrong in the status info on the console header. See the picture. The problem was in skin.php in each skin...
by sipi
Mon Apr 28, 2014 12:38 pm
Forum: ZoneMinder 1.27.x
Topic: EyeZM errors on zm 1.27
Replies: 9
Views: 4555

Re: EyeZM errors on zm 1.27

Hi, I worked on this problem under last week and I find some strange things. The problem is zm 1.27 has an error when I try to use analog cams on ProVideo card or on Axis A240Q IP video server with 4CIF (704x576) resolution and 8bit grayscale (Target color space). This problem was after I used steal...
by sipi
Mon Apr 28, 2014 11:56 am
Forum: ZoneMinder 1.27.x
Topic: User language and translation problem, bug?
Replies: 3
Views: 1380

User language and translation problem, bug?

Hi, I'd like to use my zm 1.27 on other language, exactly I'd like to use to admin an English language (translation) and to users an other (Hungarian and German) language. Because I left LANG_DEFAULT to en_gb in the Option/System and changed LANGUAGE in the Option/Users to users defined language (de...
by sipi
Mon Apr 28, 2014 7:05 am
Forum: ZoneMinder 1.27.x
Topic: Monitor setup: Bugs or Feature?
Replies: 2
Views: 1591

Monitor setup: Bugs or Feature?

Hi, I try to know the zm 1.27 but I have some problem. I try to use my old Monitors' parameters under my new fresh installed zm 1.27 but I have some error message. 1. I have got some analog cams and I use these with an Axis A240Q video server what sends streams to zm in 4CIF resolution (704x576). I ...
by sipi
Mon Apr 21, 2014 2:15 pm
Forum: ZoneMinder 1.27.x
Topic: EyeZM errors on zm 1.27
Replies: 9
Views: 4555

EyeZM errors on zm 1.27

Hi, I have two strange errors on EyeZM with zm 1.27. Firstly, after when I updated my zm to 1.27 then the EyeZM can't work with zm 1.27. I tried what stealthy recommend to make some changes in /usr/share/zoneminder/skins/xml/skin.php file (http://www.zoneminder.com/forums/viewtopic.php?f=31&t=22035)...
by sipi
Sat Apr 19, 2014 3:38 pm
Forum: ZoneMinder 1.27.x
Topic: ZM 1.27 Unable to authenticate user error
Replies: 3
Views: 1159

Re: ZM 1.27 Unable to authenticate user error

I will answer for myself :)) because I already know it...

Don't forget to set the time zone in php5.ini because you won't be able to view the Monitor stream if you use OPT_USE_AUTH option...
by sipi
Fri Apr 18, 2014 8:47 am
Forum: ZoneMinder 1.27.x
Topic: ZM 1.27 Unable to authenticate user error
Replies: 3
Views: 1159

Re: ZM 1.27 Unable to authenticate user error

Yes, I have same problem when I login admin. I created an new user with admin's rights but the problem same as.

I get this message when I like to see an Monitor pictures (stream).

Thanks.
by sipi
Thu Apr 17, 2014 7:29 pm
Forum: ZoneMinder 1.27.x
Topic: ZM 1.27 Unable to authenticate user error
Replies: 3
Views: 1159

ZM 1.27 Unable to authenticate user error

Hi, I installed zm 1.27 on opensuse 13.1 and if I setup user authentication then I can login but any Monitor doesn't show any picture and I have an error message in log: zms ERR Unable to authenticate user I restarted zm and my PC after I setup user authentication but it wrong... Can somebody help m...