Search found 66 matches

by chippy99
Wed Oct 28, 2015 5:51 pm
Forum: ZoneMinder 1.28.x
Topic: SOLVED: timestamp is wrong
Replies: 2
Views: 1121

Re: timestamp is wrong

Just a thought but is the date.timezone set correctly in php.ini ?
by chippy99
Tue Aug 25, 2015 3:54 pm
Forum: ZoneMinder 1.28.x
Topic: Exim4 and Gmail
Replies: 5
Views: 1602

Re: Exim4 and Gmail

Are you still getting same error message ? If so, and you are definitely sending correct credentials, suggest you follow link google is sending back to you (just after the learn more message).
by chippy99
Mon Aug 24, 2015 11:52 am
Forum: ZoneMinder 1.28.x
Topic: Exim4 and Gmail
Replies: 5
Views: 1602

Re: Exim4 and Gmail

Have you tried enabling less secure apps to access gmail as documented here https://support.google.com/accounts/answer/6010255
by chippy99
Mon Jul 13, 2015 1:01 pm
Forum: ZoneMinder 1.28.x
Topic: Linux Mint 17.2 - Zoneminder issue (SOLVED)
Replies: 3
Views: 899

Re: Linux Mint 17.2 - Zoneminder issue

If you type lsmod can you see that the modules (bttv and i2c-algo-bit) have loaded ?
by chippy99
Thu May 07, 2015 9:47 am
Forum: ZoneMinder 1.28.x
Topic: Firefox problem with playback
Replies: 2
Views: 828

Re: Firefox problem with playback

Thats odd because I have the same problem on 2 boxes, one running Archlinux and the other Mint.
by chippy99
Wed May 06, 2015 1:07 pm
Forum: ZoneMinder 1.28.x
Topic: Firefox problem with playback
Replies: 2
Views: 828

Firefox problem with playback

Just wondered if anyone else has a problem with Firefox not playing live or recorded events. Since update to FF version 37.0.2 event replay only upates every 5 to 10 secs. Its not a big problem since all is ok in chrome, just odd.
by chippy99
Tue May 05, 2015 9:21 pm
Forum: ZoneMinder 1.28.x
Topic: Chose XML skin - How to go back to classic skin?
Replies: 2
Views: 798

Re: Chose XML skin - How to go back to classic skin?

The answer is a few posts down on this page titled skin problems. It is a good idea to look on this forum before asking a question that has already been asked.
by chippy99
Mon Apr 27, 2015 12:51 pm
Forum: ZoneMinder 1.28.x
Topic: Skin problems
Replies: 3
Views: 1613

Re: Skin problems

Just remebered you can also do ?skin=flat or ?skin=classic at the end of your url. eg http://192.168.0.1/zm/index.php?skin=flat
by chippy99
Mon Apr 27, 2015 12:41 pm
Forum: ZoneMinder 1.28.x
Topic: Skin problems
Replies: 3
Views: 1613

Re: Skin problems

There is a cookie called zmSkin, if you delete that zm should then use default skin.
by chippy99
Sat Mar 28, 2015 4:34 pm
Forum: ZoneMinder 1.28.x
Topic: Montage limits
Replies: 5
Views: 1375

Re: Montage limits

by chippy99
Wed Feb 18, 2015 2:03 pm
Forum: ZoneMinder 1.28.x
Topic: (Closed) 1.28.1 Upgrade not updating database
Replies: 19
Views: 3300

Re: 1.28.1 Upgrade not updating database

Ok, it all seems ok so I'll leave it alone, thanks again.
by chippy99
Wed Feb 18, 2015 1:57 pm
Forum: ZoneMinder 1.28.x
Topic: (Closed) 1.28.1 Upgrade not updating database
Replies: 19
Views: 3300

Re: 1.28.1 Upgrade not updating database

Ok, thanks for the update.
Does this mean I do not have the latest build of 1.28.1 and should I download it again ?
by chippy99
Wed Feb 18, 2015 1:39 pm
Forum: ZoneMinder 1.28.x
Topic: (Closed) 1.28.1 Upgrade not updating database
Replies: 19
Views: 3300

Re: 1.28.1 Upgrade not updating database

That was quick !!

I am running Archlinux and I got the install from link in the announcement on this forum.
by chippy99
Wed Feb 18, 2015 1:32 pm
Forum: ZoneMinder 1.28.x
Topic: (Closed) 1.28.1 Upgrade not updating database
Replies: 19
Views: 3300

(Closed) 1.28.1 Upgrade not updating database

Hi, just upgraded to 1.28.1 and all seems ok so far except that when I ran zmupdate.pl --user=user --pass=pass I got the message "Database already at version 1.28.0, update aborted". On the web interface I had V1.28.1 in red and when I clicked on it I got message to run zmupdate.pl. I fixed it by ma...
by chippy99
Fri Jan 09, 2015 1:48 am
Forum: ZoneMinder 1.28.x
Topic: MYSQL won't start
Replies: 3
Views: 1452

Re: MYSQL won't start

Ok, good to hear you are now up and running.