Search found 4 matches

by xenoxaos
Fri Jun 22, 2018 2:08 am
Forum: Hardware Queries
Topic: Running ZM in a VM
Replies: 2
Views: 2736

Re: Running ZM in a VM

I'm currently running ZM on a KVM hyp. I'm not having any issues. It's currently on a 24 core hyp and I think I have 12 vCPUs to the VM and it's running 8 1080p cameras. Since ZM runs each camera in it's own process, it works fine.
by xenoxaos
Wed Apr 18, 2018 1:00 am
Forum: ZoneMinder 1.31.x
Topic: FFMPEG + Rotate = Low Frame Rate
Replies: 4
Views: 1443

Re: FFMPEG + Rotate = Low Frame Rate

I'm not having any issues with frame rate and ffmpeg with h.264 passthrough. The only thing I'm seeing an issue with is doing a mouse over of the thumbnail from the event lists (which I'm still digging into myself).
by xenoxaos
Tue Apr 10, 2018 1:53 am
Forum: ZoneMinder 1.31.x
Topic: Gapless Event playback fails
Replies: 7
Views: 2382

Re: Gapless Event playback fails

Looks like my pull got merged. The fix should be in the next build ic0n puts out.

https://github.com/connortechnology/ZoneMinder/pull/95
by xenoxaos
Thu Apr 05, 2018 7:36 am
Forum: ZoneMinder 1.31.x
Topic: Gapless Event playback fails
Replies: 7
Views: 2382

Re: Gapless Event playback fails

From what I can see, it's trying to load the video from https://domain.com/zm/index.php?mode=mpeg&format=h264&eid=236936&view=view_video&auth=AUTHKEYHERE This doesn't work and needs the '&' replaced with '&'. The URL is in the source of the page (before refreshing to get it to pl...