Search found 33 matches

by mcll
Sun Mar 24, 2019 4:39 pm
Forum: ZoneMinder 1.33.x
Topic: Montage view in popup
Replies: 3
Views: 2398

Re: Montage view in popup

Thanks, but how, and where the put it?
by mcll
Sat Mar 23, 2019 8:36 am
Forum: ZoneMinder 1.33.x
Topic: "Please Donate" popup...
Replies: 2
Views: 1832

Re: "Please Donate" popup...

Hi, Thanks, i upgraded ZM, but it is now 1.33.3, was i think 1.33.2 before. Anyway, the annoying popup is gone, it was popping up only once, than is close it, and did not popup again. Thank you! Could you maybe take a look to my other questions? Topics: - https://forums.zoneminder.com/viewtopic.php?...
by mcll
Fri Mar 22, 2019 11:20 am
Forum: ZoneMinder 1.33.x
Topic: "Please Donate" popup...
Replies: 2
Views: 1832

"Please Donate" popup...

Hi, From today i get always, on every page refresh (console is refreshing itself automatically) a popup: ZM-popup.JPG I tried every option on this popup, also Apply or Close button, but it continuously popups after a few seconds after the next page refresh. How can i get rid of this popup? It's real...
by mcll
Thu Mar 14, 2019 3:25 pm
Forum: ZoneMinder 1.33.x
Topic: Zones settings pls help
Replies: 2
Views: 1708

Re: Zones settings pls help

Thanks, tried to reduce the triggering zone, but no change. Also lovered the settings to Fast, Low Sensitivity, no change. :( This is a small street, with walkers, cars, etc. Here a car is passing by )was not slow...) ZM-12.JPG The new trigger zone: ZM-13.JPG And the new settings: ZM-14.JPG I have a...
by mcll
Thu Mar 14, 2019 7:26 am
Forum: ZoneMinder 1.33.x
Topic: "Force Alarm" not working
Replies: 8
Views: 8764

Re: "Force Alarm" not working

Thanks a lot, that solved this problem. I seti this to off and forcing alarm button is now working.
by mcll
Wed Mar 13, 2019 1:05 pm
Forum: ZoneMinder 1.33.x
Topic: Zones settings pls help
Replies: 2
Views: 1708

Zones settings pls help

Hi, I have the following setting for this zone (see below). Now it is recording all of the pedestrian and passing cars, motors, etc which can be seen on this zone window. But i want to record ONLY when someone stopps at the door, not every motion. Is that possible? If yes, what settings should i cho...
by mcll
Wed Mar 13, 2019 12:06 pm
Forum: ZoneMinder 1.33.x
Topic: "Force Alarm" not working
Replies: 8
Views: 8764

"Force Alarm" not working

Hi!

Just noticed when i open up a camera, and push the "Force Alarm" button bottom right of the popup window, it dows nothing at all. Also the button on the bottom left "Disable Alarms" does nothing,
Is this a bug, or some setting is not set correctly?
Thanks!
by mcll
Tue Feb 26, 2019 9:09 am
Forum: ZoneMinder 1.33.x
Topic: Montage view in popup
Replies: 3
Views: 2398

Montage view in popup

Hi! I'm running v1.33.2. Is there any way to show montage or the camera picture in popup window? When i click on "Montage" the montage view shows in the same window. Before it was shown in a popup window without menu, etc. Right click and select new window is not an option, because the complete menu...
by mcll
Wed Feb 20, 2019 1:36 pm
Forum: ZoneMinder 1.32.x
Topic: No live picture, no other pictures in web browser.
Replies: 4
Views: 1293

Re: No live picture, no other pictures in web browser.

Ok i got it worked... Totally removed old version, deleted mysql database, repos, etc apt-get purge zoneminder apt-get clean apt-get update apt-get autoremove zoneminder etc removed ALL folders for zoneminder Added manually the repo: ### cat iconnor-zoneminder-1_30-trusty.list deb http://ppa.launchp...
by mcll
Wed Feb 20, 2019 9:45 am
Forum: ZoneMinder 1.32.x
Topic: No live picture, no other pictures in web browser.
Replies: 4
Views: 1293

Re: No live picture, no other pictures in web browser.

I added repo for 1.30.4 now, installed from scratch (before i dropped old ZM database in mysql). Now when i start web interface i get the following error: SQL-ERR 'SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'zm.Servers' doesn't exist', statement was 'SELECT * FROM Servers ORDER BY Nam...
by mcll
Wed Feb 20, 2019 9:18 am
Forum: ZoneMinder 1.32.x
Topic: No live picture, no other pictures in web browser.
Replies: 4
Views: 1293

Re: No live picture, no other pictures in web browser.

Hi, Thanks i tried it. Not helped. Now i cannot get back to the old working 1.30 version.. ZM seems to be working, but cannot access the web interface, don't know why. How todo a clean install from scratch again? I removed zm completely, purged, etc, but now when i make a fresh install i cannot open...
by mcll
Tue Feb 19, 2019 7:19 pm
Forum: ZoneMinder 1.32.x
Topic: No live picture, no other pictures in web browser.
Replies: 4
Views: 1293

No live picture, no other pictures in web browser.

Hi! I had an older Zoneminder version running on my system without any problem (ZM v1.30.4.) but i made an upgrade to v1.32.3 as described. The new version wont start. Than i completely removed old ZM, and installed a fresh version. Now it's working, ZM recognises my cameras, settings are same as be...
by mcll
Wed Feb 10, 2016 5:34 pm
Forum: ZoneMinder 1.29.x
Topic: Capturing to wrong folder
Replies: 0
Views: 916

Capturing to wrong folder

Hi all, I have an interesting problem. My Zoneminder setup is working, can see live video, and its capturing all events. BUT! When i click on the events link, i get a table with the events, but on the small igame it's broken, no image showing. When i want to open it in a new window i see following (...
by mcll
Sun Sep 13, 2015 6:12 pm
Forum: ZoneMinder 1.28.x
Topic: Zone configuration
Replies: 6
Views: 2325

Re: Zone configuration

Hi Matti, Could you please send me your current settings (screenshot, like above is enough)? I have the same problem with my cams, and trying to get it fixed. Thanks a lot! Thanks for your help. The buffer setting worked and now the weather changing events are gone, because of setting the Min/Max Pi...
by mcll
Sat Mar 28, 2015 9:53 am
Forum: ZoneMinder 1.27.x
Topic: ffmpeg video output to a specific path
Replies: 3
Views: 5338

Re: ffmpeg video output to a specific path

-r 25 -q:v 1 -f avi -vtag XVID -g 30 -bf 2 -vf "hqdn3d,lutyuv=y=gammaval(1.4),unsharp" /mnt/place/where/you/want/it/`date +"%Y%m%d-%H%M%S-%N"`.avi Your error may be that you are only providing a path to a folder, not a full path to a file NAME? Thanks a lot, now it's working! Only the "-q:v 1" tag ...