Search found 9 matches

by promethiusan
Thu Dec 22, 2011 7:53 pm
Forum: ZoneMinder 1.25.x
Topic: Toshiba IK-WB01A IP camera configuration
Replies: 1
Views: 1221

Re: Toshiba IK-WB01A IP camera configuration

Not sure how helpful this will be, but I have 1.25.0 installed on Ubuntu-64 server and I am using a Toshiba IK-WB15A camera. The path I use for image data is: /admin/__live.jpg. While I get video from the Toshiba IP camera, I am not able to use Modect. When I enable Modect I see a lot of libc errors...
by promethiusan
Thu Apr 14, 2011 8:52 pm
Forum: Feature Requests
Topic: OpenCV
Replies: 24
Views: 24883

Re: OpenCV

I dont know this looks even better than open cv. Might be easier to intergrate. Prob not though (agh tee tee pee semi Colin foward slash forward slash)info(dot)ee(dot)surrey(dot)ac(dot)uk/Personal/Z.Kalal/tld.html Includes source code for the awesome price of free. Admin please edit my post so my l...
by promethiusan
Tue Feb 09, 2010 8:18 pm
Forum: Hardware Queries
Topic: Toshiba IK-WB15A , __Live.jpg issue
Replies: 10
Views: 14346

Ok, looks like cut and paste lost all of the perl indentions. Sorry about that. I probably need to figure out a better way to but scripts up. Can you provide some more details as to how you configured this? I'm having trouble with PTZ on my 15As. Also, use the 'code' tags to publish scripts, should...
by promethiusan
Sun Nov 08, 2009 6:59 am
Forum: Hardware Queries
Topic: Toshiba IK-WB15a PTZ
Replies: 1
Views: 1521

Check the discussion in Hardware Compatibilities:

http://www.zoneminder.com/forums/viewto ... ht=toshiba
by promethiusan
Sun Nov 08, 2009 6:32 am
Forum: ZoneMinder 1.24.x
Topic: Generate video in SVN
Replies: 8
Views: 4673

I'm still having that problem on Ubuntu 9.04. Every so often I pull a new ffmpeg from SVN and it still fails to build videos.

I'm thinking of upgrading to Ubuntu 9.10 to see if that fixes it.
by promethiusan
Thu Sep 24, 2009 5:47 am
Forum: ZoneMinder Previous Versions
Topic: Video Export Generation Failed! (v1.24.2)
Replies: 10
Views: 9182

I get this same error no matter what output format I select for video generation. I am running 1.24.2 and FFMPEG_FORMATS is set to the installation default: mpg mpeg wmv asf avi* mov swf 3gp** I have tried ffmpeg SVN-r19480 and r20006. Am I missing something? I posted my full ffmpeg.log file in this...
by promethiusan
Thu Sep 24, 2009 5:29 am
Forum: ZoneMinder 1.24.x
Topic: ZM 1.24.2 Video Generation Failed!
Replies: 2
Views: 3774

Hmm, I had SVN-r19480 of ffmpeg that wasn't working. I just upgraded to SVN-r20006 and still can't get it to work. I'm seeing this in the ffmpeg.log: Input #0, image2, from '%05d-capture.jpg': Duration: 00:00:03.83, start: 0.000000, bitrate: N/A Stream #0.0, 100/2969: Video: mjpeg, gray, 320x240 [PA...
by promethiusan
Mon Sep 21, 2009 8:09 pm
Forum: Hardware Queries
Topic: Toshiba IK-WB15A , __Live.jpg issue
Replies: 10
Views: 14346

Ok, looks like cut and paste lost all of the perl indentions. Sorry about that. I probably need to figure out a better way to put scripts up. Update: lorsungcu was kind enough to tell me how to properly display code in the forums. Seems I hadn't noticed the big Code button on my screen. It should di...
by promethiusan
Mon Sep 21, 2009 8:06 pm
Forum: Hardware Queries
Topic: Toshiba IK-WB15A , __Live.jpg issue
Replies: 10
Views: 14346

Ok, figured I might jump in here for two reasons. One to share the script I have written and the other to see if anybody else has had better luck with the Preset functions which I haven't been able to figure out, even though the following command works: wget http://10.69.7.115/admin/cgi-bin/pt_prese...