A trivial error on the Web GUI — missing item across the top menu bar

Forum for questions and support relating to the 1.34.x releases only.
Post Reply
Greg_Talyor
Posts: 24
Joined: Mon Aug 17, 2020 7:41 pm

A trivial error on the Web GUI — missing item across the top menu bar

Post by Greg_Talyor » Sat Sep 19, 2020 12:00 am

For an unprivileged user with the following settings, "Console" is missing from the menu bar at the top. Nevertheless, one still can access it by passing no parameters to index.php.

Code: Select all

(Enabled, Stream, Events, Control, Monitors, Groups, System) = (Yes, View, View, None, None, None, None);
And to access "Console", the follows would work.

Code: Select all

https://server/zm/index.php
or

Code: Select all

https://server/zm/
A fix in a future version is very much welcomed. This error can be reproduced on v1.34.20. On the other hand, "Groups" should not be there.

Ta.

User avatar
iconnor
Posts: 1353
Joined: Fri Oct 29, 2010 1:43 am
Location: Toronto
Contact:

Re: A trivial error on the Web GUI — missing item across the top menu bar

Post by iconnor » Tue Sep 22, 2020 1:44 am

So... no permission to view monitors... so... can't view anything...

This is a bit stupid, but by all means, I will fix this for 1.34.22.

The console link will always be available. It will show no monitors.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests