current running state display

Forum for questions and support relating to 1.33.x development only.
Post Reply
User avatar
zd59
Posts: 98
Joined: Wed Jan 18, 2017 1:39 pm
Location: EU - Slovenia

current running state display

Post by zd59 » Sun May 12, 2019 2:50 pm

In zm-1-30.0 the web console shows run state as is with saved text.
For example: I saved states "live_view" and "away" as states, where cameras shows only current video without motion detection, and another where motion detection is active and saves events.
The WEB console correctly show the above states as "live_view" or "away".

In ZM-1.33.x the only possible state displayed are "RUNNING" and "STOPPED". When I save the above states (live_view and away) and activate each, both are displayed as "RUNNING". Is this a new feature or bug?
If it's a feature, please add below current state a "sub-state" that reflects manually saved and activated state.

rockedge
Posts: 1059
Joined: Fri Apr 04, 2014 1:46 pm
Location: Connecticut,USA
Contact:

Re: current running state display

Post by rockedge » Mon May 13, 2019 2:18 am

I just saved a run state and attempted to use it. The save seems to have worked, although when attempting to apply the saved run state only "Running" is shown. So it seems not to be working and I would consider this a bug.
My tests are done with ZM 1.33.8

User avatar
zd59
Posts: 98
Joined: Wed Jan 18, 2017 1:39 pm
Location: EU - Slovenia

Re: current running state display

Post by zd59 » Mon May 13, 2019 5:54 am

Thank you for a reply.

Pointing out, that state is changed, only display of status is wrong.
When selecting saved state the one did change (cameras functions changed according to saved state), only display status is always "running" for a different saved but running states.

rockedge
Posts: 1059
Joined: Fri Apr 04, 2014 1:46 pm
Location: Connecticut,USA
Contact:

Re: current running state display

Post by rockedge » Mon May 13, 2019 12:29 pm

I have brought it to the developer's attention and lets see if a bug report should be submitted

rockedge
Posts: 1059
Joined: Fri Apr 04, 2014 1:46 pm
Location: Connecticut,USA
Contact:

Re: current running state display

Post by rockedge » Mon May 13, 2019 3:13 pm

UPDATE: a PR has been created for a fix by the main developer.

User avatar
zd59
Posts: 98
Joined: Wed Jan 18, 2017 1:39 pm
Location: EU - Slovenia

Re: current running state display

Post by zd59 » Tue May 14, 2019 5:43 am

Thank you Rockedge!

Glad to help with malfunctions discovery, to improve this excellent product.

Best regards to all contribute to it!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest