Unable to create users

Forum for questions and support relating to the 1.32.x releases only.
Post Reply
jkkuma
Posts: 5
Joined: Sun Jul 28, 2019 5:01 am

Unable to create users

Post by jkkuma » Sun Jul 28, 2019 5:07 am

Just installed 1.32.3 on Ubuntu 18.04 using mysql 5.7.27. Im having issues creating new users, whenever I go make a new user nothing happens. No error that I can see, it just simply doesn't make the user after i hit submit. Any help would be appreciated!!

rockedge
Posts: 1156
Joined: Fri Apr 04, 2014 1:46 pm
Location: Connecticut,USA
Contact:

Re: Unable to create users

Post by rockedge » Sun Jul 28, 2019 7:31 pm

I don't have a v 1.32+ running at the moment to test and identify this problem.... I will set one up to see if I can reproduce the error

does the correct window pop open for the new user configuration? Then clicking submit there is no response at all?

jkkuma
Posts: 5
Joined: Sun Jul 28, 2019 5:01 am

Re: Unable to create users

Post by jkkuma » Sun Jul 28, 2019 9:23 pm

Yup, I get the window popup and it lets me enter all the details. It's like there's a command missing or commented out that updates the mysql database. After I hit save, there's no error message or anything either.

kitkat
Posts: 88
Joined: Sun Jan 27, 2019 5:17 pm

Re: Unable to create users

Post by kitkat » Mon Jul 29, 2019 12:44 am

I'm running 1.32.2 on CentOS 7 here and can successfully create users, both by setting every field specifically and by leaving them at the defaults (apart from the password), so if it is a Zoneminder issue then it may well be something that changed between this version and 1.32.3.

Baylink
Posts: 330
Joined: Sun Jun 19, 2005 3:19 am

Re: Unable to create users

Post by Baylink » Mon Jul 29, 2019 5:35 pm

I updated to 1.32.3 about a week ago, atop U18, and it worked fine for me as well.

Are the users not created, or is *authentication not turned on to require them*, a separate proposition?

jkkuma
Posts: 5
Joined: Sun Jul 28, 2019 5:01 am

Re: Unable to create users

Post by jkkuma » Mon Jul 29, 2019 9:15 pm

Im unable to create any users at all. Authentication is turned on. Only user created is the admin user

rockedge
Posts: 1156
Joined: Fri Apr 04, 2014 1:46 pm
Location: Connecticut,USA
Contact:

Re: Unable to create users

Post by rockedge » Tue Jul 30, 2019 4:41 pm

first try to use in a terminal zmupdate.pl -f and you could try to drop the zm database and reload it as a fresh start if you do not have many cameras already configured......try the zmupdate.pl -f though for sure.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests