Filter Does Not Delete Automatically

Forum for questions and support relating to the 1.32.x releases only.
Post Reply
srinivas
Posts: 8
Joined: Sat Mar 23, 2019 7:21 am

Filter Does Not Delete Automatically

Post by srinivas » Thu Mar 28, 2019 8:15 am

Hello All,

Ive set up a single Camera in " Record Mode" it generates a new event ever 7 mins or so. I also set up a Filter to delete events older than "15 mins " just to test out the Auto delete functionality of ZM. I have gone through the user guide and set the filter up accordingly.
Purge ZM.png
Purge ZM.png (20.63 KiB) Viewed 1259 times
I have also attached my event filter settings.

I cannot for the life of me figure out what i am doing wrong, Any help with this would be greatly appretiated.

kitkat
Posts: 88
Joined: Sun Jan 27, 2019 5:17 pm

Re: Filter Does Not Delete Automatically

Post by kitkat » Thu Mar 28, 2019 8:22 am

Have you tried executing the filter manually?

I think ZoneMinder 1.32.x needs restarting to get the filters to run in the background (my 1.32.3 did).

srinivas
Posts: 8
Joined: Sat Mar 23, 2019 7:21 am

Re: Filter Does Not Delete Automatically

Post by srinivas » Thu Mar 28, 2019 8:38 am

Hello Kitkat,

thank you for your reply. I have tried executing the filter manually and it works fine. Its just that the auto funtion does not work.

I will try to restart the system and let you know if the issue persists or has been taken care of.

On a side note, i have configured it to mount a ZFS vol at /var/cache/zoneminder/events.

srinivas
Posts: 8
Joined: Sat Mar 23, 2019 7:21 am

Re: Filter Does Not Delete Automatically

Post by srinivas » Fri Mar 29, 2019 5:05 am

Just wana confirm that the Filter has indeed started to work after a reboot.

Thank you for your help.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests