Montage broken in Chrome, works fine in Firefox?

Forum for questions and support relating to the 1.32.x releases only.
Post Reply
rockandroller
Posts: 49
Joined: Tue Dec 22, 2015 12:44 am

Montage broken in Chrome, works fine in Firefox?

Post by rockandroller » Mon Feb 04, 2019 6:20 pm

recently upgraded to ZoneMinder, v1.32.3

this on Centos7, latest updates applied.

I notice in Win10 Chrome browser the Montage shows nothing where each video normally would be - ( all else looks OK).
ZM-chrome.png
ZM-chrome.png (38.6 KiB) Viewed 175 times
I have tried different layout settings... no change

Interestingly, in Chrome the "Montage review" shows the playback fine for all monitors.

And in Latest Win10 FF, the Montage is working fine... Any idea what I can tweak?

bbunge
Posts: 2294
Joined: Mon Mar 26, 2012 11:40 am
Location: Pennsylvania

Re: Montage broken in Chrome, works fine in Firefox?

Post by bbunge » Tue Feb 05, 2019 1:42 pm

Use Firefox.
As far as I remember Chrome has never worked to show Montage. There may be a tweak for Chrome as there is in Firefox but I've never taken the time to find it.

Pedulla
Posts: 132
Joined: Thu Nov 27, 2014 11:16 am
Location: Portland, Or

Re: Montage broken in Chrome, works fine in Firefox?

Post by Pedulla » Tue Feb 05, 2019 8:25 pm


Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests