zm/api/monitors.json failing!!

Forum for questions and support relating to the 1.32.x releases only.
Post Reply
himalaya
Posts: 2
Joined: Sat Jan 19, 2019 4:20 pm

zm/api/monitors.json failing!!

Post by himalaya » Sat Jan 19, 2019 4:21 pm

Recently installed 1.32.2 and it looks like I've got api configuration issues as I am unable to get to work from a browser (first discovered there was an api issue when attempting to access via ZMninja pro). No clue as to where to look for resolving this.

bbunge
Posts: 2316
Joined: Mon Mar 26, 2012 11:40 am
Location: Pennsylvania

Re: zm/api/monitors.json failing!!

Post by bbunge » Sat Jan 19, 2019 7:02 pm

Linus distro and version?

k-sudak
Posts: 7
Joined: Thu Apr 23, 2009 8:32 am

Re: zm/api/monitors.json failing!!

Post by k-sudak » Sat Feb 16, 2019 7:26 pm

I have the same problem on v1.30.4 started on Raspberry Pi 3B (Raspbian-Stretch distributive)
"http://server/zm/api/host/getVersion.json" shows me empty page :(

bbunge
Posts: 2316
Joined: Mon Mar 26, 2012 11:40 am
Location: Pennsylvania

Re: zm/api/monitors.json failing!!

Post by bbunge » Sun Feb 17, 2019 1:53 pm

k-sudak wrote:
Sat Feb 16, 2019 7:26 pm
I have the same problem on v1.30.4 started on Raspberry Pi 3B (Raspbian-Stretch distributive)
"http://server/zm/api/host/getVersion.json" shows me empty page :(
Zmninja works well with Zoneminder on a Pi with Raspbian. Make sure you use the Debian 9 install instructions, updated 17FEB19 for Pi, on the WIKI. Also set the correct paths in Zmninja.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests