reorder monitors

Forum for questions and support relating to the 1.32.x releases only.
Post Reply
sadams54
Posts: 21
Joined: Thu Sep 27, 2018 1:09 am

reorder monitors

Post by sadams54 » Mon Nov 19, 2018 9:33 pm

Am I just being stupid? I am now on 1.32.1 and I am not able to reorder the monitors. the triangles on the end in console view are now arrows and not clickable. Is there a new secret to changing the order of the monitors?

sadams54
Posts: 21
Joined: Thu Sep 27, 2018 1:09 am

Re: reorder monitors

Post by sadams54 » Mon Nov 19, 2018 9:36 pm

Yes I am indeed stupid. seems it was a drag and drop operation. Just wish it was documented or had a tool tip so stupid people like me could tell that was the way to do it.

nubnt55
Posts: 1
Joined: Tue Mar 16, 2021 10:46 pm

Re: reorder monitors

Post by nubnt55 » Tue Mar 16, 2021 10:48 pm

thanks for posting the solution!
i was about to go in mysql and change monitor IDs to adjust the order lol

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests