CREATE_ANALYSIS_IMAGES outline the entire image

Forum for questions and support relating to the 1.24.x releases only.
Post Reply
MarcoP
Posts: 46
Joined: Wed Mar 24, 2010 1:46 pm

CREATE_ANALYSIS_IMAGES outline the entire image

Post by MarcoP » Sun Apr 11, 2010 8:43 am

When I first installed ZM, CREATE_ANALYSIS_IMAGES was working and at the time I had only one camera installed.
Then I've disable it, installed 3 more cameras, played around with settings and general config.

Today I'm creating zones with different sensitivity for each monitor and re-enabled CREATE_ANALYSIS_IMAGES for debug.

Instead of highlight the motion detected area I see the red border around the whole image, an image with a red border img {border:1px solid rgb(255,0,0)}

How do I get only motion outlined and not the entire image?

Thanks.

PS: I've search the forums but couldn't found anything, I can't believe I'm the only one with this problem.

MarcoP
Posts: 46
Joined: Wed Mar 24, 2010 1:46 pm

Post by MarcoP » Tue Apr 13, 2010 1:02 am

Please any idea why I cant get motion area highlighted?

whatboy
Posts: 304
Joined: Mon Aug 31, 2009 10:31 pm

Post by whatboy » Tue Apr 13, 2010 2:03 am

Disable the camera (none), then create another but this time use already made settings on zone...

MarcoP
Posts: 46
Joined: Wed Mar 24, 2010 1:46 pm

Post by MarcoP » Tue Apr 13, 2010 11:26 am

Thanks a lot but I still get the entire image highlighted.

Monitor 14 set to None
Created Monitor 17
ZM stop
Manually changed Zones's MonitorId, directly into mysql, from 14 to 17.
ZM start
Double checked via web interface and zones where correctly shifted to the new monitor.

Stats are working but image frames are still the same, red border all over the image :(

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests