Search found 203 matches

by SkippyDo
Sun Dec 30, 2018 1:33 pm
Forum: Mobile Apps and Event Server
Topic: ZMninja - Video is not playable on Events
Replies: 40
Views: 21686

Re: ZMninja - Video is not playable on Events

Check to see if there was any different behavior on my phone with Chrome- there is not.

For whatever it's worth, I have uninstalled and reinstalled ZMninja Pro on my phone and that produced no change (still logging: "DEBUG player reported a video error:{"isTrusted":true}).
by SkippyDo
Sun Dec 30, 2018 12:01 pm
Forum: ZoneMinder 1.32.x
Topic: zmaudit and zmfilter failling
Replies: 4
Views: 3870

Re: zmaudit and zmfilter failling

I believe that I've now got this resolved. Required re(?)-installing the perl module Number::Bytes::Human. Seems like there could be better checking of required bits by the installer. I don't recall running across any such issues when first installing 1.30.4. Anyway... At this point I have no issues...
by SkippyDo
Sun Dec 30, 2018 10:30 am
Forum: ZoneMinder 1.32.x
Topic: ZMS issues on fresh install
Replies: 5
Views: 1646

Re: ZMS issues on fresh install

As BurningSky suggests, look to verify connectivity to your cameras. I'd suggest testing with something like VLC.
by SkippyDo
Sat Dec 29, 2018 8:38 am
Forum: ZoneMinder 1.32.x
Topic: zmaudit and zmfilter failling
Replies: 4
Views: 3870

zmaudit and zmfilter failling

New install on Debian 9. Errors in ZM log file for zmaudit: zmaudit 14444 FAT zmaudit.pl appears to already be running at pid 10787. If not, please delete /var/run/zm/zmaudit.pid or use the --force command line option. zmaudit.pl Removing the pid file doesn't do anything. sudo -u www-data /usr/bin/z...
by SkippyDo
Sat Dec 29, 2018 8:08 am
Forum: Mobile Apps and Event Server
Topic: Anyone Using Surveillance Pro with ZM 1.32.x ???
Replies: 5
Views: 3526

Re: Anyone Using Surveillance Pro with ZM 1.32.x ???

Curious, it doesn't sound like the original issue is due to logging in (though the authentication mechanism is noted to be lacking compatibility). If that is the case then... I'm here because I'm dealing with an odd issue with zmNinja on 1.32.3, I'm unable to view events on SOME Android phones. Wife...
by SkippyDo
Sat Dec 29, 2018 7:41 am
Forum: Mobile Apps and Event Server
Topic: ZMninja - Video is not playable on Events
Replies: 40
Views: 21686

Re: ZMninja - Video is not playable on Events

Same "Video not playable" issue here. No such issue when running ZM 1.30.4. Zoneminder 1.32.3 Phone is running Android 7.0 (last patch date April 1, 2018): it's an unlocked phone (basic kernel). Basic/relevant log info (reversed log output listing to make a top-down sequential read): DEBUG Player is...
by SkippyDo
Fri Dec 28, 2018 7:52 am
Forum: ZoneMinder 1.32.x
Topic: zm/api/monitors.json failing
Replies: 10
Views: 3748

Re: zm/api/monitors.json failing

Got it! I initially tried via .htaccess but not go. Some more searching and I can across https://community.openhab.org/t/zoneminder-binding-cannot-connect-to-the-api/34575/26 . I added the following to the /etc/apache2/conf-enabled/zoneminder.conf file: <Directory "/usr/share/zoneminder/www/api/app"...
by SkippyDo
Thu Dec 27, 2018 2:23 pm
Forum: ZoneMinder 1.32.x
Topic: zm/api/monitors.json failing
Replies: 10
Views: 3748

Re: zm/api/monitors.json failing

Yes, I see those tests everywhere, but... no matter what I do I can only get this response: The requested URL /zm/host/api/getVersion.json was not found on this server. Just what is the "host" directory? Is it a virtual rewrite or something? I have no such directory (nothing, anywhere). It "seems" l...
by SkippyDo
Thu Dec 27, 2018 9:26 am
Forum: ZoneMinder 1.32.x
Topic: zm/api/monitors.json failing
Replies: 10
Views: 3748

Re: zm/api/monitors.json failing

What version of PHP should I be running? I seem to have bits for both 7.0 and 7.3 installed.
by SkippyDo
Thu Dec 27, 2018 7:46 am
Forum: ZoneMinder 1.32.x
Topic: zm/api/monitors.json failing
Replies: 10
Views: 3748

Re: zm/api/monitors.json failing

The requested URL /zm/api/host/getVersion.json was not found on this server.

NOTE: In my subject title I omitted the "host" path component. But with or without it still produces a 404 error.
by SkippyDo
Wed Dec 26, 2018 2:34 pm
Forum: ZoneMinder 1.32.x
Topic: zm/api/monitors.json failing
Replies: 10
Views: 3748

Re: zm/api/monitors.json failing

Reinstalled everything (except OS) and still no go. However, I now get a page with "Release Notes for CakePHP 2.10.11." when specifying only the api directory (http://<server>/zm/api), which means that I'm now reading the api directory. Contents of my zm/api directory: app/ build.properties build.xm...
by SkippyDo
Mon Dec 24, 2018 11:12 pm
Forum: ZoneMinder 1.32.x
Topic: zm/api/monitors.json failing
Replies: 10
Views: 3748

Re: zm/api/monitors.json failing

From what I can tell those are installed: ii cakephp 2.10.11-2 all rapid application development framework for PHP ii cakephp-scripts 2.10.11-2 all rapid application development framework for PHP (scripts) ii php 2:7.3+69 all server-side, HTML-embedded scripting language (default) ii php-apcu 5.1.16...
by SkippyDo
Mon Dec 24, 2018 5:33 pm
Forum: ZoneMinder 1.32.x
Topic: zm/api/monitors.json failing
Replies: 10
Views: 3748

zm/api/monitors.json failing

Recently installed 1.32.2 and it looks like I've got api configuration issues as I am unable to get http://<server>/zm/api/monitors.json to work from a browser (first discovered there was an api issue when attempting to access via ZMninja pro). No clue as to where to look for resolving this.
by SkippyDo
Mon Dec 24, 2018 5:22 pm
Forum: ZoneMinder 1.32.x
Topic: Upgrade from 1.30.4
Replies: 14
Views: 7112

Re: Upgrade from 1.30.4

Success!

I had to ditch NetworkManager.

Now I've got some api issues, but will start up a separate thread for it.
by SkippyDo
Sat Dec 22, 2018 3:51 am
Forum: ZoneMinder 1.32.x
Topic: Upgrade from 1.30.4
Replies: 14
Views: 7112

Re: Upgrade from 1.30.4

OK, got a bit impatient (after having a working system for nearly a year I felt naked w/o an operational system) and proceeded. All seems to have went fine with the install, though I'm battling a wireless interface problem that appears to be due to files from the sid release: all was working fine (c...