Search found 35 matches

by gungner
Wed Feb 22, 2006 7:15 pm
Forum: ZoneMinder Previous Versions
Topic: change in brightness
Replies: 4
Views: 5264

Script

Thanks for the information. I found the script at :

http://www.zoneminder.com/forums/viewto ... brightness

and will give it a try. Thanks

cheers,[/url]
by gungner
Sat Feb 11, 2006 4:18 pm
Forum: ZoneMinder Previous Versions
Topic: change in brightness
Replies: 4
Views: 5264

change in brightness

Hi, Two of my four cameras are getting darker and darker during the day and then they get back to normal brightness when it gets dark outsude. Before the update to 1.22 it was only one camera and I thought it was a problem with the camera, but now when I get it on two cameras I wonder. For a sample ...
by gungner
Wed May 18, 2005 6:03 am
Forum: Hardware Queries
Topic: OV511 chip doesn't work with 2.6.11 :(
Replies: 4
Views: 3777

thanks, I think I'm using version 2.28 which seems to differ from your setup. I'll try "downgrade" and see how it goes.

cheers, tord
by gungner
Tue May 17, 2005 4:40 pm
Forum: Hardware Queries
Topic: OV511 chip doesn't work with 2.6.11 :(
Replies: 4
Views: 3777

That's good to know, thanks. When I plug my creative webcam III I get the following from dmesg. 3rdparty/ov511/ov511_core.c: USB OV511 video device found 3rdparty/ov511/ov511_core.c: model: Creative Labs WebCam 3 (id=21) 3rdparty/ov511/ov511_core.c: Device at usb-0000:00:10.1-1 registered to minor 0...
by gungner
Tue May 17, 2005 6:08 am
Forum: Hardware Queries
Topic: OV511 chip doesn't work with 2.6.11 :(
Replies: 4
Views: 3777

OV511 chip doesn't work with 2.6.11 :(

I just upgraded to Mandriva 2005 which comes with kernel 2.6.11 and my USB cameras doesn't work any more :( I found this : "ov511-2.28 driver does not work under linux 2.6.11 for three reasons: 1. remap_page_range does not exist (The log message is \"ov511: Unknown symbol remap_page_range\") 2. USB ...
by gungner
Tue Mar 15, 2005 7:05 am
Forum: Hardware Queries
Topic: frame rate with 4xinput on one BT878
Replies: 6
Views: 3745

Victor, can you please tell me what you have? On my board it's almost just bt878, all inputs goes AC-coupled direct to bt878. I send a link to a picture of my card. http://www.tabykyrkby.net/images/bt878.jpg

It just cann't be true :cry:

cheers, tord
by gungner
Mon Mar 14, 2005 4:41 pm
Forum: Hardware Queries
Topic: frame rate with 4xinput on one BT878
Replies: 6
Views: 3745

that sounds terrable! A card with 4 inputs can only manage 2 frames a second when all cameras are connected? Who wants a card like that? I thought the drawback was just that all settings had to be the same for the cameras, not to end up with 2 f/s. Well one learn all the time. I just tested with red...
by gungner
Sun Mar 13, 2005 3:33 pm
Forum: Hardware Queries
Topic: frame rate with 4xinput on one BT878
Replies: 6
Views: 3745

frame rate with 4xinput on one BT878

HI, I can't just get it, if I use one input I can change frame rate, if I use two it seams that it always divide 8 with the amount of active inputs? If I understand this right, the BT878 can handle 25 frames/sec and it gets divided between all inputs. That is, should it not be about 6 and not 2 as I...
by gungner
Thu Mar 10, 2005 7:36 am
Forum: ZoneMinder Previous Versions
Topic: configure problem on Mandrake 10.1, zm 1.20
Replies: 18
Views: 9442

You are sure that you do have something at /var/www/html/zm ?
Have you checked permissions?
Are you sure you have PHP installed and working?

cheers, tord
by gungner
Wed Mar 09, 2005 7:42 am
Forum: ZoneMinder Previous Versions
Topic: Cambozola .65 vs. .50
Replies: 4
Views: 2069

I don't know what I've done, but Cambozola 0.65 do work with more than 2 cameras in the montage view. Normaly I use Firefox which don't need cambozola, but when I try IE is starts the applet without problems (only tried with four cameras so far). I use MDK 10.1 OE and I've ZM_CAN_STREAM to AUTO chee...
by gungner
Tue Mar 08, 2005 10:48 am
Forum: ZoneMinder Previous Versions
Topic: configure problem on Mandrake 10.1, zm 1.20
Replies: 18
Views: 9442

the only thing I want to add is my setup on MDK 10.1OE For whatever reasons I have to use a tick in the box for ZM_OPT_USE_AUTH and also ZM_AUTH_METHOD 'hashed' and a included secret in ZM_AUTH_SECRET. The last tick was for ZM_RAND_STREAM, I did have problems without this tick. Since I'm using firef...
by gungner
Mon Mar 07, 2005 6:52 am
Forum: ZoneMinder Previous Versions
Topic: Colour not working
Replies: 20
Views: 7842

Cheers :D It works now! The trick was to restart ZM after changing to RGB24, it now works like a dream!


Thanks again for helping me out.

Cheers,
tord
by gungner
Sun Mar 06, 2005 12:58 pm
Forum: ZoneMinder Previous Versions
Topic: Colour not working
Replies: 20
Views: 7842

but if the size works with Grey, why should it not work with colour? doesn't make any sense. I can use the same size and colour with camstream, but zmc crashes with exit code=255. What more can I do?

cheers,
tord
by gungner
Sat Mar 05, 2005 2:01 pm
Forum: ZoneMinder Previous Versions
Topic: Colour not working
Replies: 20
Views: 7842

so if I use 384x287 that works with grey should it not also work with RGB24?

What are you using?

cheers, tord
by gungner
Sat Mar 05, 2005 8:36 am
Forum: ZoneMinder Previous Versions
Topic: Colour not working
Replies: 20
Views: 7842

thans for that, both cards now deliver colour, but not through ZM(?) still only grey, no other device format works.

Can Width x Height have any connection to that zmc craches?

Cheers, tord