Search found 13 matches

by francis3
Fri May 29, 2020 7:47 am
Forum: ZoneMinder 1.34.x
Topic: 1.34.12 Debian
Replies: 5
Views: 428

Re: 1.34.12 Debian

I have been waiting for the upgrade to 1.34.12 for amd for a few days now.
Today I saw the upgrade to 1.34.15.

Smooth upgrade here from 1.34.11

Thanks iconnor!

Regards,
francis3
by francis3
Mon Feb 03, 2020 12:14 pm
Forum: ZoneMinder 1.34.x
Topic: Zonminder web interface -> Montage Review
Replies: 4
Views: 1697

Re: Zonminder web interface -> Montage Review

KVM cloud server here cpu 2.0 Ghz ram 2 GB hdd 20 GB Running Debian 10 stable with ZoneMinder 1.34.0 Had this annoyance since ZM 1.30 and didn't care too much about it. Just tested the solution proposed by iconnor. Modified /etc/php/7.3/apache2/php.ini The first value to get it working correctly in ...
by francis3
Wed Jan 22, 2020 11:05 am
Forum: ZoneMinder 1.34.x
Topic: Debian Buster install procedure for Zoneminder 1.34.x
Replies: 63
Views: 21368

Re: Debian Buster install procedure for Zoneminder 1.34.x

Smooth upgrade here. I was running 1.32.3 from debian Multimedia on debian/buster Added the repository deb https://zmrepo.zoneminder.com/debian/release-1.34 buster/ Pinned the zoneminder package in /etc/apt/preferences Package: zoneminder* Pin: release o=ZoneMinder Pin-Priority: 1001 Everything seem...
by francis3
Wed Jul 31, 2019 8:35 am
Forum: ZoneMinder 1.32.x
Topic: Zoneminder in Debian 10
Replies: 19
Views: 7429

Re: Zoneminder in Debian 10

I use debian 10 buster from almost three months now. Rock solid setup. zoneminder package form deb-multimedia updated today. Little trouble described here: https://forums.zoneminder.com/viewtopic.php?f=38&t=28286&p=110494&hilit=francis3#p110466 The zoneminder.conf for apache2 is from a ubuntu instal...
by francis3
Fri May 17, 2019 8:37 am
Forum: ZoneMinder 1.32.x
Topic: API not working. Missing files?
Replies: 3
Views: 1545

Re: API not working. Missing files?

Sure I'll do. I've read your thread about running zm under debian/buster. My "old" buster system was running from a couple of weeks now. I've just moved to production the new cloned system with the described fix. No issue so far, and API working. :-) Just noticed the lack of package ssmtp in testing...
by francis3
Thu May 16, 2019 12:58 pm
Forum: ZoneMinder 1.32.x
Topic: API not working. Missing files?
Replies: 3
Views: 1545

Re: API not working. Missing files?

Just for the record, if someone else is going trough the same issue. On a test system apt-show-versions | grep -v buster there were some leftovers from previous debian php packages cpp-6:i386 6.3.0-18+deb9u1 installed: No available version in archive gcc-6:i386 6.3.0-18+deb9u1 installed: No availabl...
by francis3
Wed May 15, 2019 9:22 am
Forum: ZoneMinder 1.32.x
Topic: API not working. Missing files?
Replies: 3
Views: 1545

API not working. Missing files?

Hi all, I've recently upgraded my zoneminder installation from Debian stretch stable with zoneminder 1.30.4 to Debian buster testing with zoneminder 1.32.3. Zoneminder packages from deb-multimedia repository. Quite impressed with the new stability and smoothness of the setup. Solved my "blue screen"...
by francis3
Fri Feb 15, 2019 4:30 pm
Forum: ZoneMinder 1.30.x
Topic: "Blue Screen" issue
Replies: 4
Views: 1629

Re: "Blue Screen" issue

Yes, I'm using rtsp.
And the remote method is already TCP.


Thx bbunge,
francis3
by francis3
Fri Feb 15, 2019 1:40 pm
Forum: ZoneMinder 1.30.x
Topic: "Blue Screen" issue
Replies: 4
Views: 1629

Re: "Blue Screen" issue

Hi snake!!! Thank you for your kind answer! The cameras are a couple of Foscam Cube Model C1 v3 with the last available firmware. It's a budget choice, but the image quality is not bad for my purposes. Btw, I have to say the plugin issue to gain control of the cameras via HTTP interface is an absolu...
by francis3
Thu Feb 14, 2019 2:10 pm
Forum: ZoneMinder 1.30.x
Topic: "Blue Screen" issue
Replies: 4
Views: 1629

"Blue Screen" issue

Hi all, quite new setup here, as described in my previous forum post: https://forums.zoneminder.com/viewtopic.php?f=36&t=27960 It runs quite well now and I'm really happy with it. But every now and then (maybe every 3/4 days), now 7 days from the last event one of the two monitors shows the "blue sc...
by francis3
Mon Jan 21, 2019 1:44 pm
Forum: ZoneMinder 1.30.x
Topic: Delay issue in live stream
Replies: 3
Views: 1402

Re: Delay issue in live stream

Just for the record. I've set up ip camera and ZM source tab for the monitors to capture at: 640*480 5 FPS and set Maximum FPS at 5 Still a bit of delay in live stream, but rock solid setup. Performance has dramatically improved, and the load an the ZM cloud server has dropped near 0. I was skeptica...
by francis3
Thu Jan 17, 2019 9:35 am
Forum: ZoneMinder 1.30.x
Topic: Delay issue in live stream
Replies: 3
Views: 1402

Re: Delay issue in live stream

Thank you for your answer! The cloud server does not seems suffering too much, btw I can add more RAM. --- ZM RUNNING root@zm:~# free -m total used free shared buff/cache available Mem: 1972 392 149 419 1430 935 Swap: 0 0 0 --- ZM STOPPED root@zm:~# free -m total used free shared buff/cache availabl...
by francis3
Wed Jan 16, 2019 10:38 am
Forum: ZoneMinder 1.30.x
Topic: Delay issue in live stream
Replies: 3
Views: 1402

Delay issue in live stream

Hi all, first post here! Wanna say a HUGE "thank you" for the great work in this project. I've just set up a ZoneMinder server grabbing two remote IP camera, and I'm pretty happy with it. The big annoyance in the current setup is a delay of about 10 seconds in the live stream view. The setup: ** ZM ...