Search found 5 matches

by Brimstar
Wed Oct 26, 2011 1:00 pm
Forum: ZoneMinder 1.25.x
Topic: Unable to run "/usr/local/bin/zmfix", output is ""
Replies: 4
Views: 1648

Re: Unable to run "/usr/local/bin/zmfix", output is ""

Checked a couple things and found I'd forgotten to turn off SELinux Toggled that off and everything seems happy now.
by Brimstar
Tue Oct 25, 2011 9:43 pm
Forum: ZoneMinder 1.25.x
Topic: Unable to run "/usr/local/bin/zmfix", output is ""
Replies: 4
Views: 1648

Unable to run "/usr/local/bin/zmfix", output is ""

I get the message above in the log when I tell Zoneminder 1.25.0 to start. Fresh install of CentOS 6.0 Configure statement when building ZoneMinder: ./configure --with-webdir=/var/www/html/zm --with-cgidir=/var/www/cgi-bin --with-webuser=apache --with-webgroup=apache ZM_DB_HOST=localhost ZM_DB_NAME=...
by Brimstar
Thu Oct 08, 2009 12:01 pm
Forum: ZoneMinder 1.24.x
Topic: Montage comes up showing the same camera twice.
Replies: 8
Views: 3678

Checked or unchecked we're still having an issue with Montage. Any ideas?
by Brimstar
Wed Oct 07, 2009 3:55 pm
Forum: ZoneMinder 1.24.x
Topic: Montage comes up showing the same camera twice.
Replies: 8
Views: 3678

Changing the setting didn't help. Still getting the same effect after restarting.
by Brimstar
Wed Oct 07, 2009 1:08 pm
Forum: ZoneMinder 1.24.x
Topic: Montage comes up showing the same camera twice.
Replies: 8
Views: 3678

Similar issue here

We've got four IP cameras, but see the same issue here. The V4L_Multi_Buffer setting is checked. If we reload enough times we might get the all four cameras, but most of the time we get at least one repeat and one camera missing. Sometimes we'll get four of the same camera. It's very strange.